Congressen

home

Congreskalender 2019

Op zoek naar inspiratie voor uw onderwijspraktijk?

We organiseren in 2019 opnieuw een serie congressen met topsprekers die hun kennis en aansprekende praktijkvoorbeelden delen.

4 september

Carol Dweck

Hoe mindsets leren stimuleren


Meer informatie:
www.aanmelder.nl/CarolDweck

30 & 31 januari 2020

Tammy Heflebower

Effectieve en bewezen strategieën voor betrokken leerlingen


Meer informatie:
www.bazaltgroep.nl/TammyHeflebower

7 & 8 november

John Hattie

Maak (jouw impact op) leren zichtbaar


Meer informatie:
www.bazaltgroep.nl/JohnHattie

Leren zichtbaar maken is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies

Op zoek naar inspiratie voor uw onderwijspraktijk?

Door wat uit onderzoek bekend is over leren en ontwikkelen inzichtelijk te maken, kunt u juiste keuzes maken voor uw onderwijs. We delen deze bronnen in onze boeken. In onze doordachte trainingen en implementatietrajecten vertalen we deze kennis naar de praktijk. Ook halen we internationale experts naar Nederland om u te inspireren hoe u uw onderwijs steeds beter kunt maken.

Heeft u belangstelling voor een van de andere sprekers en hun onderwerp? Geef dit dan alvast vrijblijvend door via het aanmeldformulier. U wordt dan als eerste geïnformeerd over het programma en u kunt profiteren van vroegboekkorting. En u ontvangt een shoptegoed van € 20, te besteden bij Bazalt Educatieve Uitgaven op het congres waaraan u deelneemt.

Met de Bazalt Groep (Bazalt, HCO en RPCZ) halen we deze toonaangevende onderwijsexperts naar Nederland om u te inspireren en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Onze adviseurs / trainers helpen u graag de vertaling naar uw dagelijkse onderwijspraktijk te maken en tot nieuwe routines te komen, die een positief effect hebben op de kwaliteit van uw onderwijs.